KARA EFE

Ny vare

KARA EFE

Denne raki bliver destilleret i kobber stills, langsomt og forsigtigt i tre omgang.

På grund af denne fremgangs måde, sammenlignet med andre raki sorter, udvindes mindre men mere koncentreret mængde raki og dermed et renere produkt.

For at nå de 47 % alkohol med rige aroma af anis, bliver der tilført anis i hver af de tre destillerings proces.

Alc. 47 %

Flere detaljer

Yderligere information

KARA EFE

Denne raki bliver destilleret i kobber stills, langsomt og forsigtigt i tre omgang.

På grund af denne fremgangs måde, sammenlignet med andre raki sorter, udvindes mindre men mere koncentreret mængde raki og dermed et renere produkt.

For at nå de 47% alkohol med rige aroma af anis, bliver der tilført anis i hver af de tre destillerings proces.

Til produktion af denne raki bliver der brugt et specielt kildevand bragt fra Ödemis - Bozdag (En region i Ege, der er kendt for sin rene kildevand med blød smag), som give Kara Efe en glat struktur på grund af kilde vandens renhed og naturlig aroma.

RAKI

Raki ([rakɯ]) er en anislikør med oprindelse i Tyrkiet. Den minder meget om andre typer af likører som pastis, sambuca, arak, ouzo, tsikoudia, tsipouro og mastica, der ligesom raki er populære i Middelhavsområdet og dele af Balkan.

Den almindelige raki bliver lavet af druer, men der findes varianter produceret af frugter som fx figner.